Atelje Wahlström på Instagram

Porträtt

Vi fotograferar familjen, barnen, hunden, studenten eller en gruppbild på hela släkten. Du väljer om vi ska fotografera i studio eller utomhus. Efter en genomförd fotografering bokar vi en tid för bildvisning i vår ateljé. Vi presenterar bilderna och hjälper er att välja ut era favoriter och vad ni vill göra med dom. Bildvisningen är en upplevelse för hela familjen!

Företag

Vi hjälper dig som företagare att skapa säljande bilder till hemsidan, broschyren eller vilken annan tillämpning som helst. Eller varför inte låta oss fotografera personalen och presentera den för era kunder på ett unikt sätt.

Är du egen företagare och behöver snygga imagebilder? VI hjälper till att presentera Dig själv för dina kunder på ett personligt sätt. Låt oss hjälpa ert företag att förverkliga era idéer till ett hållbart och långvarigt samarbete.

Några referenskunder

GKN Aerospace Hedson Technologies AB Autocom Diagnostics
Elektroskandia LRF Konsult Nordiska Skorstensprodukter
Västra Götalandsregionen Trollhättans Kommun Plint Marketing Länsförsäkringar
Handelsbanken Nordea Segertoft & Partner Revisionsbyrå
Sjukgymnastgruppen Vänersborg Prins Frisersalong VISIT Trollhättan Vänersborg
MyNetwork Nobina Ricoh
Lejonet & Björnen Brandt Personbilar AB Advokaterna BBC
Profil Communications Emballator AB Vänersborgsbostäder
Hair Magazine Standby AB Fridaskolan

Försäkringsskador

Fotografering av försäkringsskador & vanprydande ärr

Har du råkat ut får något som du måste dokumentera åt ditt försäkringsbolag? Vi har tekniken och kompetensen att på bästa sätt dokumentera och visa en skada på bild.

Gör det enkelt

Det enda du behöver göra är att boka en tid för att komma till oss och fotografera. Eller så kommer vi till dig. Oavsett skadans omfattning eller storlek..
Vi skickar sedan bilderna till ditt försäkringsbolag. Oftast behöver du inte ens lägga ut några pengar - vi fakturerar försäkringsbolaget direkt.

ID & Körkortsfoto

Körkort, ID & bilder till visum

Vi hjälper er med godkända bilder för legitimation, körkort och internationella visum. Med den senaste tekniken och ett biometriskt system kan du vara säker på att du får med dig en godkänd bild. Det tar bara några minuter!

Reproduktioner

Har du en äldre bild som är skadad eller som behöver kopieras. Vi har avancerad utrustning för att reproducera samt stor kunskap och erfarenhet att ”laga” skadade bilder.